Personvernerklæring 
Denne personvernerklæringen gjelder for Avemo sine nettsider. Avemo AS (Org. 913 888 791) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene.

Kontaktdetaljer: Avemo AS, Pilestredet 75C, 0354 OSLO,
Kontakt@avemo.no

Personopplysninger som behandles:
Avemo AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn
- Kontaktperson
- Privatperson
- Leveringsadresse/faktureringsadresse
- Telefonnummer og e-postadresse
- Hva en bestiller

Hvordan informasjon innhentes?
Avemo AS samler inn opplysninger gjennom registrering i nettbutikk, nyhetsbrev, samt bestilling av varer/kurs. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics og Facebook Piksel for å kunne gi målrettede nyheter og kampanjer.

Eksempel på skjema:
- Ved kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
- Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev
- Ved påmelding til kurs

Formålet med informasjonen som innhentes
- Kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
- Kunne sende varer til mottaker
- Kunne sende relevant informasjon og tilby produkter og tjenester.
- Statistikk ved å hente inn IP-adresser til info om hvilke sider en besøker  for å forstå hvilke behov for informasjon brukeren av avemo.no har.

Hvor lagres informasjonen?
Informasjonen lagres på:
- Prestashop.no – Hvor vi mottar ordre knyttet til nettbutikk
- Fiken.no – Hvor vi sender ut faktura
- Mybring.no – Hvor vi lager ordrelapper for å sende varer
- Webshipper.no – Hvor vi sender varer med DHL

Hvordan slette opplysningene?
Du kan når som helst redigere informasjonen som finnes i din profil. Dersom du ønsker tilgang til informasjon som har blitt lagret om deg, vil du få det tilsendt innen 20 dager etter forespørselen din. Ønsker du å avslutte din konto, kan du sende epost til «kontakt@avemo.no». 

Rettigheter:
Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Vi må beholde opplysningene dine i samsvar med bokføringsloven. Når det ikke lenger er nødvendig å beholde informasjonen om deg, blir du fjernet fra våre systemer. 

Kontaktinformasjon:
Tlf. 971 23 345
Kontakt@avemo.no
Pilestredet 75C, 0354 OSLO